Omfugning af murværk Brøndby Strand

Specialister i omfugning af murværk i Brøndby Strand

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Trin 1 af 3

Navn(Påkrævet)

Professionel omfugning af murværk i Brøndby Strand

Der er en grund til at omfugning indgår i vores navn, CSK Omfugning. Vi er eksperter i feltet og har mange års erfaring i branchen. Skal du have ordnet omfugning murværk i Brøndby Strand? Så er du kommet til det rette sted.

Mistænker du, at din bolig har brug for en omfugning af murværket, så kan vi komme ud til dig og bese arbejdet og give professionel rådgivning og vejledning. Vi hjælper til med, hvad der kan gøres for, at dine facader igen er i god stand.

Vores mål er at efterlade stedet med tilfredse og glade kunder. Vi forlader derfor ikke stedet før, at du er 100% tilfreds. Hos os får du en service i topklasse.
Vi anvender altid de nyeste teknikker inden for faget for at sikre, at kvaliteten altid er i orden. Du er sikret et veludført og holdbart stykke arbejde, som holder mange år frem.

Vi udfører ikke kun omfugning af murværk. Vi har efterhånden erfaring med 1000-vis af opgaver inden for facaderenovering. Vi tilbyder blandt andet også omfugning af murværk, udbedring af sætningsskader og reparation af sokkel. Skulle du have brug for hjælp til lignende opgaver, står vi også klar til at hjælpe dig.

Vi har højst sandsynligt allerede erfaring fra en lignende opgave. Uanset hvilken opgave du skal have hjælp til, står vores professionelle fagmænd klar til at hjælpe dig.

Omfugning af murværk inden det er for sent

Er din fuge beskadiget? Pas på at skaden ikke bliver større! Ved en beskadiget fuge er der risiko for, at der kommer fugt ind i selve bygningen. Dette kan skade husets konstruktion. Der er risiko for, at der kommer skimmelsvamp samt husstøvsmider. Dette medfører et dårligt indeklima, som kan være sundhedsfarligt.

Vær opmærksom på om fugen fylder hele mellemrummet mellem murstene ud og vær opmærksom på, om der er huller i dine fuger. Det er nemlig et tegn på, at dine fuger trænger til et eftersyn. Muren er rammen for en bygning. Sker der skade på den, kan det medfører store skader. Derfor er det vigtigt at murværket altid er i orden. Få en professionel fagmand ud, for at være sikker på at arbejdet bliver gjort ordentligt.

Få omfuget dit murværk før, at det er for sent. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud!

Få et uforpligtende tilbud - kontakt os i dag!

Er du i tvivl om dine facader trænger til omfugning? Kontakt os i dag, og vi kommer ud og beser arbejdet.

Er der skader på murstenene, og der er behov for nye, skifter vi også dette. Vi finder altid mursten af samme type som dit hus oprindelig blev bygget i.

Vi står klar i Brøndby Strand til at løse dit problem. Tøv ikke med at kontakte os.

Udfyld kontaktformularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende og skræddersyet tilbud. Du er også mere end velkommen til at kontakte os på telefon 28 78 47 32 eller på e-mail [email protected].

Vi ser frem til at høre mere om dit projekt.

Indhent et tilbud