Omfugning af murværk københavn

Branchens bedste omfugning af murværk på Herlev

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Trin 1 af 3

Navn(Påkrævet)

Professionel Omfugning af murværk i herlev

Har du behov for en omfugning af murværk i Herlev? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos CSK Omfugning er vi eksperter i omfugning af murværk, og har mange års erfaring i branchen. Vores mål er ikke blot at reparere og sikre dit murværk, men at levere arbejdet i en uovertruffen kvalitet. Det skal gerne efterlade dig målløs og med en følelse af glæde, da din tilfredshed er vores højeste prioritet. Vi går altid de ekstra skridt, for at gøre dig 100% tilfreds med det endelige resultat.

Du kan være sikker på, at vores dygtige medarbejdere altid udfører arbejdet hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med den håndværksmæssige kvalitet. Vi effektiviserer hele tiden vores arbejdsprocesser, og anvender udelukkende materialer af højeste kvalitet. Vi udfører bl.a. reparation af sokkel og sætningsskader. Uanset hvilken opgave du skal have udført, så står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Omfugning af murværk i Herlev der sikrer dit hus

Som navnet antyder, er vi specialister i omfugning af murværk. Hvis der er begyndt at komme revner i murværket, er det oftest et tegn på, at der er behov for en omfugning af dit murværk. En beskadiget fuge kan betyde, at murstenene bliver nedbrudt hurtigere, og der i værste tilfælde kommer fugt ind i selve boligen. For at forebygge dette er det vigtigt, at omfugningen bliver korrekt udført og i tide.

Hvis du ikke har kendskab til materialer og værktøj, vil det være fordelagtigt at få det udført af en professionel fagmand. Vi hjælper gerne med omfugningen af dit murværk i Herlev, og lytter altid til dine behov og ønsker. Du vil gennem hele processen få professionel rådgivning, så vi sammen finder den bedste løsning til dig.

Sådan klarer vi omfugning af dit murværk

Vi ved at en omfugning, kan skabe rod og forstyrrelse i dit hjem. Derfor har vi stort fokus på at inddæmme vores arbejde, så vi forstyrrer dig mindst muligt. Når selve arbejdsområdet er afdækket, kan vi begynde at fjerne den gamle mørtelfuge med en dybde på ca. 1,5 cm. Herefter kan vi lægge den nye mørtelfuge, der skal forebygge mod fremtidige frostsprængninger. Til sidst gennemskylles alle fugerne med vand for eventuelle mørtelrester.

Efter arbejdet er udført, vil vi altid rydde op efter os selv. Dette betyder, at vi ikke efterlader noget byggerod, men kun dit flotte nye murværk. Du kan være sikker på, at vi overholder alle aftaler og tidsplaner, da vi nøje planlægger hele arbejdsprocessen. Skulle der mod forventning alligevel opstå noget uforudset, så vil du være den første, der får det at vide. Vi tror nemlig på, at god kommunikation er nøglen til et godt samarbejde.

Skal du have hjælp til omfugning af dit murværk i Herlev? Så kontakt os allerede i dag. Vi giver altid et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris.

Skal vi hjælpe med din omfugning?

Har du behov for en omfugning af murværk på Herlev? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper også gerne med at svare på alle dine spørgsmål, og beser gerne din facade. Udfyld kontaktformularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage med et skræddersyet tilbud. Du kan også ringe til os på telefon 28 78 47 32 eller skrive til os på mail [email protected].

Vi ser frem til at høre fra dig!

Indhent et tilbud